Heeft u een privéchauffeur nodig? Reserveer dan uw chauffeur bij VIP Focus chauffeursdiensten! Wij leveren privé en vip chauffeurs voor elke gelegenheid!

Kiest u voor een vip chauffeur van VIP Focus, dan krijgt u een privéchauffeur op het niveau van een directiechauffeur. Wij maken dan ook geen gebruik van studentchauffeurs! Wij werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerde chauffeurs. Dit ziet u echter niet terug in onze tarieven! Neem contact met ons op en laat u aangenaam verrassen door onze scherpe prijzen!

privechauffeur van VIP Focus chauffeursdiensten

Een VIP chauffeur voor elke gelegenheid!

Een vip chauffeur van VIP Focus kunt u voor diverse gelegenheden inhuren. Uw privéchauffeur kan bijvoorbeeld het directievervoer voor uw organisatie verzorgen, belangrijke gasten ophalen van de luchthaven of uw vaste chauffeur tijdelijk vervangen. U privéchauffeur haalt en brengt u en uw gezelschap naar zakelijke of privé afspraken op elk gewenst moment! Ook wanneer u bij evenementen professionele vip chauffeurs nodig hebt, kunt u vertrouwen op de kwaliteit en service van VIP Focus chauffeursdiensten!

Uw chauffeur is bekwaam, stipt, zeer servicegericht en in het bezit van het CCV-D1 certificaat voor directiechauffeurs.

Uw privéchauffeur vervoert u en uw gasten in een zeer luxe auto, bijvoorbeeld een Mercedes E of S klasse of een Audi A6 of A8. Met een auto met chauffeur van VIP Focus maakt u altijd de beste indruk! Wilt u alleen een chauffeur huren en gebruik maken van uw eigen auto? Uiteraard is ook dat geen enkel probleem! Uw chauffeur vervoert u snel en veilig op de manier die u wenst.

De voordelen van VIP Focus chauffeursdiensten

Het huren van een chauffeur bij VIP Focus chauffeursdiensten heeft vele voordelen. We noemen er hier een paar:

  • Een privéchauffeur op het niveau van een directiechauffeur (CCV-D1 gecertificeerd)
  • Uw chauffeur heeft meer dan 20 jaar ervaring als directiechauffeur en privéchauffeur!
  • Zeer concurrerende en transparante tarieven. Informeer nu naar de beste prijs!
  • Voor zowel korte als langere opdrachten
  • Uw chauffeur is 24/7 voor u beschikbaar
  • Voor elke gelegenheid inzetbaar!

Direct een privéchauffeur huren

Bent u zoals vele anderen ook overtuigd geraakt van de voordelen van het huren van een privéchauffeur bij VIP Focus? Bel ons dan nu op 06 24929882 en plan direct uw rit(ten) in! Wij zijn gevestigd in de regio Amsterdam (Hoofddorp) maar werken landelijk.

Natuurlijk kunt u ook ons reserveringsformulier invullen en uw gegevens achterlaten. U ontvangt van ons dan een geheel vrijblijvende prijsopgave voor het huren van een professionele privéchauffeur!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren