Uw directievervoer uitmuntend geregeld? VIP Focus chauffeursdiensten is uw professionele en betrouwbare partner wanneer het aankomt op het vervoer van CEO’s, VIP’s en uw belangrijke gasten uit het buitenland.

U wordt door uw persoonlijke directiechauffeur snel, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht. Uw directiechauffeur heeft meer dan 20 jaar ervaring met het vervoer van VIP’s en is uiteraard in het bezit van het CCV-D1 certificaat.

Wij gaan graag een langdurige relatie met u aan, maar u kunt ons ook altijd inschakelen als privéchauffeur voor korte, tijdelijke opdrachten! Uiteraard geniet u dan van dezelfde service & garanties!

Directievervoer in heel Nederland

Vertrouwd, veilig & discreet directievervoer

Een vertrouwensband met uw chauffeur is belangrijk. Wanneer u kiest voor VIP Focus directievervoer, heeft u dan ook altijd dezelfde chauffeur! Uw chauffeur staat 24/7 klaar om u en uw gasten comfortabel, vlot en veilig te vervoeren.

Uw chauffeur is representatief, welbespraakt, hoog opgeleid en begeeft zich op een natuurlijke wijze in uw (zakelijke) kringen.

Discretie is gegarandeerd wanneer u gebruik maakt van de diensten van VIP Focus! Gespreksonderwerpen, locaties, documenten en andere informatie die met uw persoonlijke chauffeur gedeeld wordt, worden nimmer met derden gedeeld. Dit is een standaard onderdeel van onze heldere overeenkomst!

Auto met chauffeur of gebruik maken van uw eigen auto?

U huurt bij VIP Focus directievervoer een auto met chauffeur, of u huurt alleen een chauffeur en maakt gebruik van uw eigen auto.

Huurt u een auto met chauffeur dan heeft u de keuze uit diverse luxe, veilige en comfortabele auto’s. Denk bijvoorbeeld aan een Mercedes E of S klasse of een Audi A6 of A8. Met onze exclusieve auto’s maakt u overal de beste indruk!

Waarom u kiest voor VIP Focus directievervoer:

  • 20+ jaar ervaring en certificeringen altijd geheel up-to-date
  • Altijd dezelfde chauffeur
  • Uw chauffeur staat 24/7 voor u klaar
  • Betrokken, servicegericht, bekwaam en discreet
  • Uitmuntende rijvaardigheid
  • Naast chauffeursdiensten kunt u uw directiechauffeur ook inzetten als Personal Assistant
  • Ruime ervaring met beveiliging en persoonsbegeleiding
  • In het bezit van een EHBO certificaat

Referenties

Wij verzorgen met veel trots en toewijding het directievervoer voor een diversiteit aan aansprekende opdrachtgevers. Gezien onze standaard afspraak dat wij de bedrijven en personen voor wie wij werken niet bekend maken, kunnen wij onze uitstekende referenties hier helaas niet publiceren.

Wij komen echter graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren over ons bedrijf, onze werkwijze en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen!

VIP Focus regelt uw directievervoer

Zoekt u een betrouwbare en professionele partner voor directievervoer? Wij hopen dat u na het lezen van de informatie op onze website graag kennis wilt maken met VIP Focus directievervoer! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak snel en eenvoudig een afspraak met ons door het contactformulier op deze pagina in te vullen of te bellen met 06 24929882

Direct directievervoer regelen voor een tijdelijke korte opdracht? Vul dan ons reserveringsformulier in en wij nemen direct contact met u op om de rit(ten) in te plannen. Uiteraard kunt u uw chauffeur ook direct telefonisch reserveren.

Wij zijn gevestigd in Hoofddorp maar leveren onze directievervoer diensten landelijk!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren