Bent u op zoek naar een ervaren en professionele directiechauffeur? Dan maak ik graag met u kennis! Mijn naam is Mike Panday en ik heb zeer ruime ervaring in het directievervoer en als privéchauffeur.

U kunt mij inhuren voor zowel korte als lange opdrachten. Ik zorg ervoor dat uw directieleden, leden van de raad van bestuur, hoogwaardigheidsbekleders, bewindspersonen en belangrijke relaties veilig en vlot van en naar hun bestemming worden gebracht. Dit kan zowel in een auto van uzelf als in een auto van VIP Focus (minimaal Mercedes E-klasse).

Wilt u mij inhuren als directiechauffeur of wilt u meer weten over mijn ervaring en werkwijze? Neem dan contact met mij op via 06 24929882 of vul het contactformulier op deze pagina in. Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende wederzijdse kennismaking.

CCV-D1 gecertificeerd directiechauffeur

Ik ben in het bezit van het CCV-D1 certificaat voor directiechauffeurs. U kunt er dus van op aan dat ik voldoe aan alle eisen op het gebied van rijvaardigheid en servicegerichtheid. Daarnaast heb ik ruime ervaring in persoonsbeveiliging. U en uw zakelijke relaties zijn bij VIP Focus dan ook altijd in de beste handen!

Directiechauffeur Mike Panday

Uw eigen Personal Assistant

De dienstverlening van mijn onderneming VIP Focus gaat nog een stapje verder dan het leveren van de beste chauffeursdiensten. U kunt uw directiechauffeur namelijk tevens inzetten als Personal Assistant. Ik kan contact onderhouden met uw medewerkers op kantoor, uw zakelijke en/of privé afspraken plannen of een kleine boodschap voor u halen. U wordt ontlast van (administratieve) taken en kunt uw tijd gebruiken voor andere zaken die uw aandacht nodig hebben.

Waarom kiest u voor directiechauffeur Mike Panday?

  • Een vriendelijke, discrete en servicegerichte persoonlijkheid
  • Meer dan 20 jaar ervaring als directiechauffeur voor grote opdrachtgevers
  • Liefde voor het vak!
  • Uw chauffeur staat 24/7 klaar voor u en uw gasten
  • Uw chauffeur fungeert indien gewenst tevens als uw Personal Assistant
  • Ervaring met beveiliging en persoonsbegeleiding
  • Inzetbaar voor zowel korte als lange opdrachten

Kennismaken met uw nieuwe directiechauffeur?

Bent u benieuwd of ik de directiechauffeur ben waar uw organisatie naar op zoek is? Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken! Uiteraard kan ik u dan ook alles vertellen over mijn vaardigheden, mijn competenties en mijn ervaring in het vak.

Uw directiechauffeur is het visitekaartje van uw organisatie. Kies voor de zekerheid van een goede eerste indruk bij uw belangrijke relaties. Kies voor directiechauffeur Mike Panday!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren